Produktionstekniker

Protab söker CNC-operatörer

På Protab tycker vi det är viktigt att ta tillvara på alla våra medarbetares möjlighet att bidra. Vi är vana att jobba nära kunden och tillsammans i team tar vi fram lösningar. Nu behöver vi förstärka organisationen med drivna medarbetare som kan jobba med CNC-styrda maskiner.

Din profil

Du trivs och din personlighet passar i ett mindre bolag med klara ambitioner att växa. Du har god vana att jobba med CNC-styrda maskiner och skärande bearbetning.

Du är utåtriktad, drivande och ambitiös. Du kan självständigt ta ansvar samtidigt som du fungera bra i samarbetet med övriga medarbetare.

Du kommer självständigt, tillsammans med teamen och med produktionscheferna ha möjlighet att initiera och driva förbättrings- och rationaliseringsarbeten inom både arbetssätt och bearbetningsmetoder.

För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang.

Om oss

Protab är en samarbetspartner inom verkstadsindustrin. Våra kunder finns framför allt inom skogsmaskinsindustrin och pumptillverkning. Protab erbjuder idag skärande bearbetning i CNC-styrda svarv- och fleroperationsmaskiner. Vi erbjuder även montage av kompletta detaljer. Protab omsätter idag ca 80 miljoner kronor på sina två fabriker i Nordmaling samt Vindeln och har ca 40 st medarbetare. Företagets ägare har en tydlig tillväxtstrategi.

Välkommen att skicka in din ansökan med e-post senast 170421 till:

Placeringsort, Vindeln

Produktionschef Peter Hägglund

peter.hagglund@protab.se

070-6748161

Placeringsort, Nordmaling

Produktionschef Kjell Lundmark

kjell.lundmark@protab.se

076-7780705