Protab söker Ekonomiadministratör

På Protab tycker vi det är viktigt att ta tillvara på alla våra medarbetares möjlighet att bidra. Vi är vana att jobba nära kunden och tillsammans i team tar vi fram lösningar. Nu behöver vi förstärka organisationen med en ekonomiadministratör.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör hos oss arbetar du med kund- och leverantörsreskontra, orderhantering, fakturascanning, lönebearbetning samt att vara en av företagets gemensamma kontaktytor genom att svara i telefon.

Din profil

Du trivs och din personlighet passar i ett mindre bolag med klara ambitioner att växa.

Vi söker dig som är utbildad administratör och/eller har erfarenhet som ekonomi- eller löneadministratör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Visma, Kontek eller något annat lönesystem. Det är också en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ett MPS-system.

Du är en serviceinriktad och prestigelös person som har förmågan att utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är noggrann och flexibel. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta i en tjänst där du har många olika kontaktytor. Du har med fördel några års erfarenhet av arbetet med löner, alternativt är du precis i början av din karriär och söker efter ett arbete att utvecklas i.

Om oss

Protab är specialister på att tillverka åt andra företag. Huvudkunderna är flera av de stora maskin- och utrustningstillverkarna inom skog, entreprenad och jordbruk samt inom pumpindustrin. Protab erbjuder skärande bearbetning i CNC-styrda svarv- och fleroperationsmaskiner men även montering av kompletta detaljer. Protab har två dotterbolag i Vindeln och Nordmaling och är en viktig kugge i det industriella klustret i Västerbotten. Koncernen omsätter ca 80 miljoner kronor och har 40 medarbetare. Protab har snart funnits i 30 år och har en uttalad tillväxtstrategi.

 

Placeringsort: Vindeln

Tjänstens omfattning: Heltid, tillsvidare

 

Välkommen med frågor eller att skicka in din ansökan med e-post senast 180131 till:

Jens Johansson, VD

jens.johansson@protab.se

070-333 03 42